Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Gepersonaliseerde kleding voor scholen

Offerte voor scholen

✅ Meer dan 30 jaar ervaring
✅ Al duizenden tevreden klanten
✅ Gemiddelde beoordeling: 8+
✅ Lid van Promotional Products Professionals

Gepersonaliseerde kleding voor scholen

Gepersonaliseerde (school-)kleding wint aan populariteit. Steeds meer scholen en verenigingen kiezen voor bedrukte shirts, hoodies en polo’s voor diverse activiteiten. Bij Digitransfer.com zijn we sterk in het bedenken van kledingconcepten voor zeer uiteenlopende groepen. Zo kleden we onder andere scholieren, sporters en vrijwilligers. Wat je wensen ook zijn, Digitransfer.com helpt je graag! Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

 • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Waarom kleding personaliseren?

Het personaliseren van kleding biedt diverse voordelen voor scholen, waaronder het versterken van de identiteit van de school, het creëren van een gevoel van eenheid onder scholieren en personeel, en het bevorderen van betrokkenheid en naamsbekendheid. Hieronder volgen enkele redenen waarom het slim is voor scholen om kleding te laten bedrukken:

 1. Schoolidentiteit: Bedrukte kleding met het schoollogo en kleuren draagt bij aan het versterken van de identiteit van de school. Het maakt het gemakkelijker om de school te herkennen en onderscheidt het van andere instellingen.
 2. Eenheid en trots: Uniforme bedrukte kleding bevordert een gevoel van eenheid en trots onder scholieren en personeel. Het geeft hen een gedeelde visuele identiteit en verbindt hen met de gemeenschappelijke doelen en waarden van de school.
 3. Professionele uitstraling: Uniforme kleding met het schoollogo en -naam geeft een professionele uitstraling aan studenten en medewerkers. Dit is vooral belangrijk tijdens schoolactiviteiten, excursies en evenementen.
 4. Gemakkelijke herkenning: Bedrukte kleding maakt het gemakkelijker voor personeel, studenten en ouders om elkaar te herkennen, vooral tijdens drukbezochte evenementen.
 5. Promotie en merkbekendheid: Bedrukte kleding fungeert als bewegend reclamebord en vergroot de zichtbaarheid en merkbekendheid van de school, zowel binnen als buiten het schooldomein.
 6. Herinneringen aan schooltijd: Bedrukte kleding kan dienen als tastbare herinnering aan de schooltijd voor studenten. Dit kan helpen bij het creëren van blijvende herinneringen en het versterken van de band met de school.
 7. Speciale evenementen: Voor schoolreizen, sportdagen, schoolfeesten en andere evenementen kan aangepaste bedrukte kleding een gevoel van gemeenschap en enthousiasme bevorderen.
 8. Teamgeest: Bedrukte kleding kan ook worden gebruikt voor clubs, teams en groepen binnen de school, waardoor een gevoel van teamgeest en betrokkenheid ontstaat.
 9. Inkomstenbron: De verkoop van schoolkleding kan een potentiële inkomstenbron zijn voor de school. Ouders en studenten kunnen trots hun schoolkleding dragen en tegelijkertijd financiële steun bieden aan de school.

Kortom, bedrukte kleding van Digitransfer is een effectieve manier voor scholen om hun identiteit te versterken, eenheid te bevorderen en een positieve schoolcultuur te creëren. Het heeft voordelen op het gebied van herkenning, betrokkenheid, merkbekendheid en financiën, waardoor het een slimme investering is voor educatieve instellingen.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.