Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Abraham-bedrukking

Wie wil er op zo’n bijzonder moment nu niet de hele dag in het middelpunt van de belangstelling staan? Met onze kant-en-klare Abraham kleding zet jij de jarige in het zonnetje en maak je dit gouden feest extra speciaal. Je bezorgt de Abraham een memorabel cadeau waarmee hij altijd zal terugdenken een dit bijzondere moment. De kleding is ook perfect om samen met alle vrienden en familie aan te trekken naar het feest, om de Abraham extra speciaal te laten voelen.

Door de goede kwaliteit en de comfortabele materialen kun je met deze kleding gemakkelijk nog 50 jaar vooruit. En door het grote aanbod aan producten en designs vind jij altijd een feest tenue voor iedere gelegenheid.

Hou de vijftiger hip met deze te gekke kant-en-klare kleding. Het is de perfecte outfit om de Abraham te laten stralen en te laten genieten van alle aandacht die hij verdient. Dus waar wacht je nog op? Bestel deze te gekke kleding en laat de wereld zien dat 50 jaar jong er nog steeds geweldig uit ziet!

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Abraham cadeautjes.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.