Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Trouwen-bedrukking

Maak van de grote dag een onvergetelijk moment met onze kant-en-klare trouwkleding, bedrukt met unieke ontwerpen. Verras het bruidspaar, de bruidsmeisjes, de bruidsjonkers en andere gelukkigen met een speciaal Trouwen cadeau dat dit mooie moment viert. Naast liefdevolle designs kun je ook kiezen voor hilarische Trouwen bedrukkingen die de hele trouwstoet aan het lachen maken. Bestel nu en laat jouw cadeau schitteren op de mooiste dag van hun leven.

Soms wil je nét wat anders. Misschien heb je een briljant designidee dat je wilt delen. Of je wilt niet één, maar meerdere shirts en hoodies tegelijk bestellen voor je familie en vrienden. Wat je ook zoekt, we denken graag met je mee voor een leuk cadeau.

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Leuke trouwcadeautjes.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.