Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

T-shirts en hoodies met een Vaderdag-bedrukking

Waar zou je zijn zonder je vader? Fietsbandenplakker, je leukste speelmaatje en de beste knuffelbeer, jouw vader staat altijd voor je klaar. Hij mag daarom best in het zonnetje worden gezet! Vaderdag is de ideale gelegenheid om jouw liefde en dankbaarheid te tonen. Deze kleding is de ultieme verrassing voor jouw pa. Dus vergeet saaie cadeaus als sokken of stropdassen, en ga voor iets dat hem echt zal verassen: bedrukte kleding!

Vaderdag komt er aan en je hebt nog steeds geen cadeau? Geen zorgen want Digitransfer heeft de perfecte oplossing voor jou – bedrukte kleding! Deze Vaderdag-kleding zal je vader telkens herinneren aan de speciale band die jullie hebben. Ook belangrijk; deze kant-en-klare kleding is gemaakt van materialen van een hoge kwaliteit waardoor hij er jarenlang van kan genieten. Geef je vader deze kleding cadeau en laat hem zien dat hij de beste is!

Meer weten over dit onderwerp? Lees dan deze blog: Leuke Vaderdag cadeautjes.

Wist je dat je bij Digitransfer.com óók zelf de Picasso kan uithangen door je eigen ontwerp te maken? In onze compleet vernieuwde webshop kies je het kledingstuk en/of cadeau dat je wilt personaliseren en het ontwerpproces wijst zich vanzelf! Ben je van plan een grote(re) bestelling te plaatsen? Gebruik dan dit formulier.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.