Winkelwagentje

Voor échte globetrotters 🌍

Good to know: al onze kant-en-klaar kleding is in diverse kleuren verkrijgbaar: 🟥🟧🟨🟩🟦🟪🟫⬛. Ben jij trots op jouw stad, en mag iedereen dat zien? Of wil jij voor altijd terug kunnen denken aan die onvergetelijke stedentrip? Dan is deze kant-en-klare kleding met steden wat jij zoekt! Met deze kleding ontstaat er een verbonden gevoel met de stad waar jij zo van houdt. Waar je ook bent, en waar je ook heengaat, deze kant-en-klare kleding met steden bedrukking houdt je gezelschap.

Sneeuwbollen en magneten zijn verleden tijd, kies voor een souvenir die je bij je draagt! Verzamel jouw wereldreis op textiel en haal de herinneringen naar boven, elke keer als je dit kledingstuk uit de kast trekt.

Bij Digitransfer vind je kleding voor elke gelegenheid: een luchtig T-shirt houdt je koel tijdens je citytrip in de zomer, en een comfortabele hoodie steelt de show in jouw stamkroeg in de winter. Een tastbaar aandenken aan die onvergetelijke ervaring. Jouw persoonlijke herinneringen aan de stad zullen voor eeuwig blijven bestaan door de comfortabele materialen en de hoge kwaliteit bedrukking.

call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.