Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Duurzame kleding van Digitransfer

Duurzame kleding bedrukken?

Steeds meer mensen en bedrijven willen hun steentje bijdragen aan een groenere wereld. Dat geldt ook voor Digitransfer.com. Met onze selectie duurzaam textiel maken wij duurzame keuzes maken een stukje eenvoudiger. Ons duurzame textiel is te herkennen aan het blauwgroene label ‘Duurzaam’, je vindt ze op steeds meer producten van Digitransfer. Bekijk hier al ons duurzame textiel.

Jouw keuze voor een betere wereld

Duurzaam textiel bedrukken is de nieuwe norm. Wil je kleding laten personaliseren, maar tegelijkertijd ook rekening houden met onze planeet? Dan is het laten bedrukken van duurzaam textiel bij Digitransfer precies wat je zoekt! Wanneer je kiest voor ons duurzame textiel, kies je voor kwaliteit. De stoffen van onze kleding zijn niet alleen comfortabel en sterk, maar ze hebben ook een kleinere ecologische voetafdruk. In tegenstelling tot traditionele textielproductie, wordt duurzaam textiel gemaakt met respect voor mens en natuur. Dit betekent minder watergebruik, minder chemische stoffen en veel betere arbeidsomstandigheden.

Maar er is meer. Duurzaam textiel laten bedrukken bij Digitransfer betekent ook dat je een persoonlijke touch aan je kleding kunt geven. Of je nu je bedrijfslogo, een leuke quote of een te gekke foto wilt laten drukken, de mogelijkheden zijn eindeloos. En het beste van alles? Je weet dat je kiest voor een product dat op een verantwoorde manier is gemaakt. Meteen aan de slag? Klik op de knop hieronder.

Welke duurzame keuze maak jij?

Maak het verschil met duurzaam textiel

Wanneer je kiest voor duurzaam textiel van Digitransfer.com, maak je een positieve impact. Je draagt bij aan een betere wereld, terwijl je geniet van kleding die persoonlijk én uniek is. Dus waarom zou je voor minder gaan? Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid, kies voor het bedrukken van duurzaam textiel. Overtuigd? Geweldig! Laten we samen de wereld een beetje beter maken. Heb je nog vragen of heb je speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op, of vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.