Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Feest en verjaardag

FEEST EN VERJAARDAG.

Wil je kleding laten bedrukken speciaal voor een feestelijke gelegenheid? Dan ben je bij Digitransfer aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar voorzien wij kwalitatief hoogwaardige kleding van de coolste bedrukkingen. Zo kunnen we onder andere T-shirts, polo’s, schorten, sweaters en hoodies bedrukken met jouw eigen logo, tekst of afbeelding. Ook is het mogelijk om zelf de handen uit de mouwen te steken en je eigen bedrukking te ontwerpen in de vernieuwde Digitransfer Product Designer. In de carrousel hieronder zie je wat klanten zoal bestellen. De getoonde designs zijn allemaal te bestellen via de editor (zie thema: Feest en verjaardag). Wil je meteen aan de slag met de product designer? Klik dan op de button Kies je kledingstuk en personaliseer hieronder.

Inspiratie:

Maak je ontwerp!

Stel je voor, een familielid van je is binnenkort jarig en je hebt nog geen idee wat voor cadeau je gaat geven… Komt dit je bekend voor? Je bent zeker niet de enige! Gelukkig hebben we een geweldige oplossing voor je. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een kerstcadeau of gewoon een gepersonaliseerd kleinigheidje, met Digitransfer ontwerp je het! Laat je inspireren door de populairste Feest en verjaardag-bedrukkingen van 2023 of bekijk ons ruime aanbod aan producten waar jouw eigen ontwerp op gedrukt kan worden. Niet in een creatieve bui? Kies dan één van onze feestelijke kant-en-klaar designs. Deze bedrukkingen zijn makkelijk toe te voegen aan het daar jouw gewenste kledingstuk.

Brandende vragen:

Hoe organiseer ik een geslaagd feest?

Creëer een groepsgevoel
Als niet alle genodigden elkaar kennen, komt het feest vaak wat moeizaam opgang… Hoe los je dit op? Zorg voor overeenkomsten, want dit schept een band. De leukste manier om dit te doen, is door er een themafeest van te maken. Of het thema nu chic of proud-to-be-fout is, met de designtool van Digitransfer maak je gemakkelijk outfits voor jou ideale themafeestje!

Maak sfeer
De sfeer kan een feest maken of breken… Maar wat is sfeer nou eigenlijk? Het is een gevoel dat door meerdere mensen gedeeld wordt op een bepaald moment. Alle omstandigheden die de zintuigen prikkelen, kunnen de sfeer beïnvloeden. De beste manier om dit te doen is door de juiste muziek op te zetten!

Zorg voor dynamiek
Voorkom saaie verjaardagen waar iedereen de hele tijd stil zit, die worden vergeten! Maar hoe dan? Zorg dat mensen blijven bewegen. Maak een plek waar drankjes gepakt kunnen worden, en zet aan de andere kant van de ruimte een tafel met eten. Zo voorkom je dat de ruimte leeg blijft. Zet ook te weinig stoelen neer en maak ruimte voor mensen die willen dansen.

Hoe kies ik het beste cadeau?

In twee eenvoudige stappen kies je het perfecte cadeau! Beantwoord eerst de volgende vragen: Voor wie is het? Een vrouw, een man of misschien een kind? Met welke kleding (T-shirt, trui, hoodie, polo etc.) zou je hen blij maken? Hoeveel ben je bereid eraan uit te geven? En tot slot, waar is hij of zij in geïnteresseerd?

Vervolgens selecteer je een kledingstuk op Digitransfer en ga je met de antwoorden in gedachte, de designtool in. 5 minuten knutselen… en voila! Je hebt zojuist een uniek cadeau gemaakt, waar de ontvanger ontzettend blij mee zal zijn!

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Hoewel met de hand wassen nog beter is, heeft niet iedereen hier natuurlijk tijd voor…. Onze kleding kan daarom gewoon in de wasmachine, mits je hem niet hoger zet dan 40 graden Celsius. Anders wordt de kleding te warm en bestaat er kans op beschadiging.

Om de bedrukking te beschermen, moet je de kleding altijd binnenstebuiten draaien voordat je het in de wasmachine doet. Op deze manier komt de bedrukking nooit direct in contact met gevaarlijke haakjes of ritsen. Tip: doe de ritsen, knopen en haakjes altijd vast en dicht.

Vermijd wasmiddelen met agressieve stoffen als bleek, deze kunnen de bedrukking aantasten. Bij voorkeur was je de kleding met een zacht, vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter! Dit kan er namelijk voor zorgen dat de lijmlaag loslaat.

Een greep uit ons assortiment

De bestverkochte ‘Feest en verjaardag’-designs van 2023:

Wist je dat we onze product designer wekelijks aanvullen met te gekke nieuwe kant-en-klare designs? Zo valt er altijd wat te kiezen, ieder bezoek weer. Hieronder vind je de top 5 bestverkochte ‘Feest en verjaardag’-designs van 2023.

Speciale verzoeken?

De mogelijkheden met de Digitransfer Product Designer zijn eindeloos en misschien wel een beetje overweldigend. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag een advies op maat? Geen probleem! Je kunt je wensen kenbaar door het formulier op deze pagina in te vullen, dan komt één van onze textieladviseurs zo snel mogelijk met een passend aanbod per mail! We helpen je graag met de opmaak van je bedrukking, zo weet je zeker dat je de kleding krijgt die je voor ogen hebt.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.