Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
T-shirts en hoodies met dieren

T-shirts en hoodies met dieren?

Stel je een wereld voor waarin avonturen oneindig zijn, glimlachen nooit vervagen en de magie van de kindertijd nooit eindigt. Welkom bij Digitransfer, waar schattige kindershirts en kinderhoodies met de meest betoverende dierenbedrukkingen wachten om je kleintjes te verwelkomen in een wereld vol plezier en verbeelding! Onze collectie kinderkleding met dierenbedrukkingen is als een sprookjesbos vol vrolijke wezentjes die rechtstreeks uit de dromen van kinderen lijken te zijn geplukt. Van speelse hondjes tot schattige kittens, gekke kikkers tot lieve konijnen – we hebben een ruim aanbod dierenontwerpen die de verbeelding van je kleintje zullen prikkelen en hun dag vol avontuur zullen maken.

Ontwerp je eigen dierenshirt

Maar er is meer! In onze compleet nieuwe ontwerptool heb jij zelf de touwtjes in handen om een te gek dierenshirt te maken. In de tool bieden we je de kans om een uniek meesterwerk te creëren door truien, polo’s of T-shirts te ontwerpen met foto’s of teksten die de persoonlijkheid van je kind weerspiegelen. Of het nu hun favoriete knuffel is of een zelfbedachte superheldennaam, we maken het voor je mogelijk. Bekijk ons aanbod van kleding en gifts hier of selecteer een product hieronder. De personalisatiestappen wijzen zich vanzelf. Stel je voor hoe hun ogen zullen oplichten als ze hun allereerste zelfontworpen kledingstuk zien. Elk kledingstuk wordt een uniek kunstwerk en een dierbare herinnering aan hun jeugdige verbeelding.

Wat personaliseer jij?

Het perfecte cadeau

Dus, lieve ouders, tantes, ooms en vrienden die op zoek zijn naar een cadeautje voor die speciale kleintjes in je leven, kijk niet verder. Stap in de wereld van Digitransfer.com en creëer een garderobe die even speels is als de kinderen zelf. Laat hun verbeelding de vrije loop en zie hoe hun ogen stralen bij het zien van hun eigen dierenavonturen die tot leven zijn gekomen op stof! Wil je even sparren of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.