avondvierdaagse shirts laten bedrukken

Avondvierdaagse shirts bedrukken?

De Avondvierdaagse is een gezellig en sportief evenement waarbij scholen, verenigingen en families samen op pad gaan om te genieten van de mooie omgeving, de gezonde buitenlucht en natuurlijk elkaars gezelschap. Het is een geweldige manier om als team of groep samen een prestatie neer te zetten. En wat is er leuker dan dit te doen in stijl, met jullie eigen bedrukte Avondvierdaagse kleding?

Bedrukte kleding van Digitransfer.com zorgt ervoor dat jullie groep herkenbaar en zichtbaar is tijdens het wandelevenement. Dit maakt niet alleen het aanmoedigen langs de kant een stuk eenvoudiger, maar zorgt ook voor een gevoel van saamhorigheid en teamspirit. Bovendien is het een mooie herinnering aan de gezellige en sportieve dagen die jullie samen hebben beleefd.

Hebben jullie een keuze gemaakt voor het soort kleding dat jullie willen laten bedrukken? Dan is het tijd om te bepalen welke opdruk erop moet komen. Dit kan bijvoorbeeld het logo van jullie school, vereniging of sponsoren zijn, maar ook een leuke slogan of teamnaam. Heb je nog geen logo? Geen probleem! Met onze vernieuwde productdesigner maak je eenvoudig en snel een prachtige bedrukking.

Wat laat jij bedrukken?

Ga voor goud!

Wij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kleding en weten als geen ander hoe we jullie team of groep kunnen voorzien van mooie, herkenbare en kwalitatieve Avondvierdaagse kleding. Kortom, wij zijn de ideale partner voor het bedrukken van jullie vierdaagse kleding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in. Wij helpen jullie graag om van de vierdaagse een onvergetelijke ervaring te maken!

Gepersonaliseerde kleding voor scholen

Gepersonaliseerde (school-)kleding wint aan populariteit. Steeds meer scholen en verenigingen kiezen voor bedrukte shirts, hoodies en polo’s voor diverse activiteiten. Bij Digitransfer.com zijn we sterk in het bedenken van kledingconcepten voor zeer uiteenlopende groepen. Zo kleden we onder andere scholieren, sporters en vrijwilligers. Wat je wensen ook zijn, Digitransfer.com helpt je graag! Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.