Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.

Fleecedeken bedrukken?

Een fleecedeken bedrukken is een fantastische manier om comfort, warmte en persoonlijkheid te combineren in één geweldig geschenk. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau of je eigen interieur een persoonlijk tintje wilt geven, het personaliseren van een fleecedeken is de perfecte keuze. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve partner voor het bedrukken van fleecedekens, dan moet je zeker bij Digitransfer.com zijn. Hier is waarom:

  1. Unieke cadeau-opties: Een bedrukte fleecedeken is een attent en warmhartig geschenk voor elke gelegenheid. Je kunt deze deken personaliseren met een speciale boodschap, afbeelding of naam.
  2. Uitstekende kwaliteit: Bij Digitransfer.com wordt de nadruk gelegd op de kwaliteit van de bedrukking. Je kunt erop vertrouwen dat de afbeelding of tekst die je kiest duurzaam en levendig zal blijven, zelfs na herhaaldelijk wassen.
  3. Diverse opties: Digitransfer.com biedt een brede hoeveelheid aan fleecedekens, inclusief verschillende afmetingen, kleuren en diktes. Of je nu op zoek bent naar een knusse deken voor de winter of een lichtere variant voor de zomer, je zult zeker iets vinden dat aan je wensen voldoet.
  4. Eenvoudig online bestellen: Het proces van een fleecedeken bedrukken bij Digitransfer.com is eenvoudig en intuïtief. Je kunt in onze shop je gewenste deken selecteren, de gewenste bedrukking specificeren en zelfs een voorbeeld bekijken voordat je je bestelling plaatst.
  5. Snelle levering: Digitransfer.com begrijpt dat je niet lang wilt wachten om van je gepersonaliseerde fleecedeken te genieten. We bieden daarom snelle leveringsopties, zodat je snel kunt genieten van je unieke creatie.

Kortom, het bedrukken van een fleecedeken bij Digitransfer.com biedt een ideale balans tussen kwaliteit, persoonlijkheid en gemak. Of het nu gaat om het verrassen van iemand met een speciaal cadeau of om het verfraaien van je eigen leefruimte, een gepersonaliseerde fleecedeken is een knus en persoonlijk statement. Met Digitransfer.com ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat aan al je verwachtingen zal voldoen.

Dekens sublimeren

Sublimatie is een druktechniek waarbij een speciale inkt direct verandert van een vaste stof naar een gas. Dit proces gebeurt onder hoge temperatuur en druk, waardoor de inkt zich hecht aan het oppervlak van het materiaal dat bedrukt wordt. Het resultaat is een heldere, levendige en duurzame print die niet vervaagt of loslaat.

Sublimatie kan gebruikt worden om verschillende soorten materialen te bedrukken, zoals textiel, keramiek, aluminium, hout en glas. Het materiaal moet wel van polyester zijn of een polyester coating hebben, anders kan de inkt niet goed doordringen. Er zijn ook speciale folies of sprays die gebruikt kunnen worden om andere materialen geschikt te maken voor sublimatie.

Sublimatie printen heeft veel voordelen ten opzichte van andere druktechnieken, zoals de hoge kwaliteit, de relatief lage kosten, de snelle productie en de milieuvriendelijkheid. Sublimatie printen wordt veel toegepast voor het maken van gepersonaliseerde producten, zoals mokken, T-shirts, sleutelhangers, puzzels en natuurlijk dekens!

Welke deken laat jij bedrukken?

Cadeaus personaliseren

We hebben de wereld van creatieve mogelijkheden wijd opengezet voor zowel individuen als bedrijven. Het ontwerpen op Digitransfer is zeer eenvoudig. In de producteditor hoef je alleen nog maar je eigen afbeelding toe te voegen om het product van je dromen te maken. Heb je liever maatwerk en wil je even sparren met een van onze adviseurs? Neem dan vooral contact met ons op. Natuurlijk kun je ook het offerteformulier hieronder invullen, dan krijg je binnen 24 uur een mooi voorstel.

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.