Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Geslaagd T-shirts en hoodies

Geslaagd T-shirts en hoodies?

Gefeliciteerd, jij stralende ster van het moment! Het is eindelijk tijd om die schoolboeken dicht te slaan en de wereld tegemoet te treden als een heuse geslaagde held. En wat is een betere manier om deze mijlpaal te vieren dan met onze geweldige shirts en hoodies met een ‘Geslaagd’ bedrukking? Bij Digitransfer begrijpen we dat slagen niet alleen een prestatie is, maar ook een emotioneel moment vol trots, vreugde en onbegrensde mogelijkheden. Onze collectie van shirts en hoodies met een ‘Geslaagd’ bedrukking vangt deze gevoelens perfect in stijl. Of je nu zelf de trotse diploma-ontvanger bent of op zoek bent naar dat perfecte cadeau voor een vriend, familielid of geliefde die zojuist de top heeft bereikt, wij hebben iets bijzonders voor je! Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Laat zien dat je geslaagd bent!

Maar bij kant-en-klaar shirts en hoodies houdt het niet op. Wij geloven dat elk kledingstuk een verhaal moet vertellen, net als jouw reis naar het behalen van dat felbegeerde papiertje. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan je kledingstuk. Met onze unieke personalisatie-opties kun je een foto, tekst of afbeelding toevoegen die jouw unieke stijl en herinneringen weerspiegelt. Stel je voor: je favoriete foto van die gedenkwaardige schoolreis, een motiverende quote of gewoon een grappige afbeelding die iedereen aan het lachen maakt. Het is jouw moment, en je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt! Bekijk ons complete aanbod of selecteer je favoriete product hieronder.

Wat laat jij bedrukken?

Geslaagd!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze gelegenheid aan om je prestaties te vieren en jezelf te uiten op een manier die alleen jij kunt. Bekijk onze fantastische collectie Geslaagd shirts en hoodies en ontdek de opwindende wereld van personalisatie op Digitransfer.com. Jouw reis mag dan wel op school zijn begonnen, maar nu is het tijd om je eigen stempel op de wereld te drukken – en dat begint met stijlvolle kleding die zegt: “Ik ben GESLAAGD!” Heb je nog vragen of andere wensen, neem dan gerust contact met ons op. Wil je een grote bestelling plaatsen voor de hele klas? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

Gepersonaliseerde kleding voor scholen

Gepersonaliseerde (school-)kleding wint aan populariteit. Steeds meer scholen en verenigingen kiezen voor bedrukte shirts, hoodies en polo’s voor diverse activiteiten. Bij Digitransfer.com zijn we sterk in het bedenken van kledingconcepten voor zeer uiteenlopende groepen. Zo kleden we onder andere scholieren, sporters en vrijwilligers. Wat je wensen ook zijn, Digitransfer.com helpt je graag! Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.