Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Horecakleding bedrukken

Horecakleding bedrukken?

Stel je voor: je loopt een restaurant of café binnen en ziet het personeel in prachtige schorten met het logo van het restaurant erop. Dat ziet er toch meteen professioneel en heel verzorgd uit? Door schorten te laten bedrukken met jouw logo, tekst of afbeelding, geef je jouw zaak een herkenbare uitstraling. Het zorgt voor eenheid en saamhorigheid onder je personeel en het straalt professionaliteit uit naar je gasten. Bovendien zijn bedrukte schorten ook nog eens een praktische keuze: ze beschermen de kleding van je personeel tegen vlekken tijdens het werk. Win-win!

Naast schorten zijn bedrukte polo’s ook zeer populair in de horeca. Ze zijn comfortabel, stijlvol en bieden voldoende bewegingsvrijheid voor je personeel. En het mooie is: bij Digitransfer.com kun je ze ook laten bedrukken met jouw logo, tekst of afbeelding! Zo creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je hele team. Bovendien zijn polo’s verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat je ze perfect kunt afstemmen op de huisstijl van je horecaonderneming.

Welke horecakleding laat jij bedrukken?

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Digitransfer begrijpen we dat de horeca draait om meer dan alleen smaakvolle gerechten; het gaat ook om de ambiance, de uitstraling en de beleving. Daarom nodigen we je van harte uit om horecakleding te personaliseren met de huisstijlkenmerken van jouw bedrijf! Heb je toch nog niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan vooral weten, dan gaan we voor je aan de slag!

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.