Shirts bedrukken in Amsterdam?

Ben jij een trotse Amsterdammer op zoek naar dé plek om shirts te bedrukken? Fantastisch, want bij Digitransfer staan we klaar om kleding te voorzien van jouw unieke touch. Of je nu een eigen logo, een pakkende tekst of een speciale afbeelding wilt, wij maken het waar. Duik in onze shop, kies jouw favoriete item en voeg jouw persoonlijke ontwerp toe. Ontbreekt het je aan inspiratie of ben je even niet zo creatief? Geen zorgen! Onze editor staat bomvol met prachtige, kant-en-klare designs die perfect zijn voor jouw geselecteerde kledingstuk.

En wist je al dat wij meer dan 20 jaar hét adres zijn voor elke textielbedrukkingswens? Of het nu gaat om een klein persoonlijk project of een grote zakelijke opdracht, wij zijn er voor iedereen: particulieren, bedrijven, clubs, en verenigingen. We ondersteunen ook enthousiaste startende ondernemers die dromen van een eigen kledingmerk. Wij geloven in het delen van onze uitgebreide kennis. Hieronder zie je waarom wij dé keuze zijn voor jouw bedrukkingsbehoeften in Amsterdam:

  • Zeer snelle en flexibele levertijden, voor alle bedrukte kleding en textiel
  • Eigen productie, alle druktechnieken in huis
  • Veel ervaring, al meer dan 20 jaar dé specialist in kledingbedrukking
  • Duizenden tevreden klanten, in binnen- en buitenland

Snelle levering

Onze producten leveren we door heel Nederland tegen zeer gunstige tarieven. De afgelopen jaren hebben we klanten mogen bedienen uit o.a. Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Appingedam, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bolsward, Borne, Breda, Coevorden, Delft, Dordrecht, Den Bosch, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Utrecht, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg, Zaanstad, Zoetermeer en Zwolle.

Een greep uit ons assortiment:

Shirts met een bedrukking

Wist je trouwens dat je bij Digitransfer ook terecht kunt voor shirts en hoodies waar al een bedrukking op zit? Ideaal voor als je even geen tijd hebt om in onze producteditor een shirtje te ontwerpen. Hieronder vind je een greep uit ons verjaardag-assortiment. Klik op een product naar keuze en je komt vanzelf in onze kant-en-klaar shop.

Niet gevonden wat je zocht?

Wist je dat we dagelijks bezig zijn om ons aanbod voor je uit te breiden? Zo vind je met enige regelmaat nieuwe designs in onze ontwerptool en haken we steeds weer nieuwe merken aan om jou te blijven verrassen, elk bezoek weer. Heb je toch nog niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan vooral weten, dan gaan we voor je aan de slag!

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.