Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Kleding online ontwerpen

Kleding online ontwerpen?

Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool wordt het creëren van je eigen unieke ontwerp net zo gemakkelijk als het bakken van een appeltaart. Zeg vaarwel tegen het geknoei met complexe bestanden en software. Onze tool is uitgerust met verschillende opties die je helpen om je ontwerp precies te maken zoals jij het wilt. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet, zo krijg je een goed beeld van wat je allemaal kunt doen met onze ontwerptool.

  1. Voeg je eigen afbeeldingen toe: Dit is de ster van de show in onze ontwerptool. Met deze functie kun je moeiteloos je eigen afbeeldingen toevoegen aan je ontwerp, waardoor de mogelijkheden voor creativiteit eindeloos worden!
  2. Kies een illustratie: Voeg een vleugje kunst toe aan je ontwerp. Kies een illustratie uit onze uitgebreide beeldbibliotheek en voeg deze toe aan de voor- of achterkant van je kledingstuk of gift.
  3. Maak het persoonlijk met tekst: Voeg een persoonlijke boodschap of een vleugje humor toe aan je ontwerp door tekst toe te voegen, precies daar waar jij dat wilt.

Onze ontwerptool is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het is zo intuïtief dat je in een handomdraai je ideeën omzet naar een te gek design. Dus waar wacht je nog op? Klik op de knop hieronder, selecteer je favoriete product en maak het design van je dromen! En als je toch hulp nodig hebt, staan onze klantenservicemedewerkers natuurlijk klaar om je te helpen.

Creëer en verkoop je eigen T-shirts

Heb je er ooit van gedroomd om je eigen T-shirts of andere kleding te ontwerpen en te verkopen? Dan is Digitransfer jouw perfecte textielleverancier. We begeleiden je door alle belangrijke stappen van de productcreatie, van het ontwerpen van je eigen lijn tot de kwaliteitscontrole naderhand. Ja, de concurrentie is groot, maar met een sterk en boeiend merk voor een specifieke doelgroep, heb je een grote kans om succesvol te zijn. Zoals je weet kun je via onze webshop eenvoudig zelf een bestelling plaatsen. Wil je liever even sparren? Neem dan contact met ons op of vul vrijblijvend ons offerteformulier in.

Wat laat jij bedrukken?

Kies voor kwaliteit, kies voor Digitransfer

Met Digitransfer kun je T-shirts, hoodies, polo’s en accessoires heel gemakkelijk zelf ontwerpen en laten bedrukken. Laat je creativiteit de vrije loop: personaliseer shirts, jassen, petten, sweaters en nog véél meer. We hebben meer dan 200 producten die wachten op jouw unieke designs, teksten en foto’s. Laat je ook inspireren door duizenden designs uit onze beeldbank die je vindt in onze ontwerptool.

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.