Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Muts bedrukken

Muts bedrukken?

Wie wil dat nou niet? Een muts of bucket hat met je eigen ontwerp erop. Of misschien wil je een cool cadeau geven aan je vrienden of familie met hun favoriete logo, tekst of afbeelding erop? Digitransfer is er om je te helpen dit te verwezenlijken! Wij kunnen diverse soorten mutsen en bucket hats bedrukken met jouw ontwerp, zodat je altijd een uniek en persoonlijk hoofddeksel kunt dragen.

Wist je trouwens al dat wij meer dan 20 jaar dé specialist op het gebied van textielbedrukking zijn? Geen opdracht is te groot of te klein; zowel consumenten als bedrijven, verenigingen en organisaties zijn bij ons aan het juiste adres. Ook helpen we geregeld beginnende ondernemers bij het opzetten van hun eigen kledinglabel. Kennis is er tenslotte om te delen.

Welke mutsen, caps of bucket hats laat jij bedrukken?

Zoek je wat anders?

Iedere week weer doen wij ons uiterste best om ons aanbod voor je uit te breiden. Zo vind je met enige regelmaat nieuwe designs in onze designtool en haken we steeds weer nieuwe merken aan om jou te blijven verrassen, elk bezoekje weer. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Laat het ons dan even weten, dan gaan we voor je aan de slag!

Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.