Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Shirts bedrukken met naam en nummer

Shirts bedrukken met naam en nummer?

Wil je een kledingstuk dat echt van jou is? Bij Digitransfer.com kun je nu een shirt, polo of ander kledingstuk een persoonlijk tintje geven door er je naam en favoriete nummer op te laten zetten. Dit unieke item is niet alleen een verlengstuk van je persoonlijkheid, maar het maakt ook altijd indruk op anderen. En misschien ben je wel een fervent supporter van een bepaald team. Laat dan je fandom zien door een shirt (of ander kledingstuk) te dragen met je naam en het nummer van je favoriete speler. Zo kun je jouw steun voor het team op een stijlvolle en persoonlijke manier uiten.

Shirts met naam en nummer

Neem je deel aan een sportevenement en wil je dat jouw team opvalt? Door allemaal dezelfde kleuren te dragen, creëer je een gevoel van eenheid en teamgeest. En door iedereen zijn naam en een nummer op het shirt te laten zetten, voegt iedereen een persoonlijk element toe aan het uniform. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor een sterk teamgevoel.

Een persoonlijk cadeau

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Een shirt of ander kledingstuk met de naam en het favoriete nummer van de ontvanger is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Het is niet alleen een praktisch en bruikbaar geschenk, maar het toont ook aan dat je aandacht en zorg hebt besteed aan het kiezen van een cadeau dat echt bij de ontvanger past. Verras je je geliefde liever met iets anders? Kijk dan een op onze pagina met personaliseerbare gifts!

Welke kleding laat jij bedrukken?

Andere wensen?

Bij Digitransfer begrijpen we hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen uitdrukken en je eigen stijl te creëren. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je kledingstukken te personaliseren en zo een uniek item te creëren dat echt van jou is. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een indrukwekkend kledingstuk dat je met trots kunt dragen of geven! Heb je nog vragen of wil je een grote(re) bestelling plaatsen voor de hele klas of het hele team? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier hieronder in.

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.