Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
bedrukte veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes bedrukken?

Veiligheid op de werkvloer staat voorop, en de juiste uitrusting is daarbij van cruciaal belang. Bij Digitransfer.com begrijpen we dit en willen we je helpen met gepersonaliseerde veiligheidshesjes. Onze gepersonaliseerde hesjes bieden niet alleen bescherming, maar geven jouw team ook een professionele uitstraling. Personalisatie van veiligheidshesjes gaat verder dan alleen het toevoegen van je bedrijfslogo. Het biedt tal van voordelen. Ten eerste maakt het het identificeren van medewerkers eenvoudig, wat de samenwerking en veiligheid bevordert. Bovendien straalt het professionaliteit uit, wat het vertrouwen van klanten en partners versterkt.

Bij Digitransfer.com hebben we de deskundigheid en ervaring om veiligheidshesjes aan al jouw eisen te laten voldoen. We gebruiken duurzame materialen die aan de hoogste normen voldoen voor zichtbaarheid en comfort. Onze bedrukking is van topkwaliteit en gaat lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik.

Ontwerpen op Digitransfer

Het ontwerpproces is zeer eenvoudig: kies het gewenste hesje uit ons assortiment, personaliseer het volgens jouw wensen, plaats je bestelling en laat de rest aan ons over. Bij Digitransfer.com geloven we dat veiligheidshesjes meer kunnen zijn dan alleen een noodzakelijkheid op de werkplek. Ze kunnen ook een krachtig instrument zijn om jouw merk te promoten en je medewerkers te beschermen. Kies voor hoogwaardige, op maat gemaakte veiligheidshesjes die zowel veiligheid als stijl bieden.

Welke hesjes laat jij bedrukken?

Werkkleding bedrukken?

Bij Digitransfer.com bieden we een uitgebreid assortiment werkkleding. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, jassen of schorten, wij leveren hoogwaardig bedrukt textiel met een lange levensduur. Personaliseer werkkleding met jouw bedrijfslogo of ander ontwerp voor een herkenbare uitstraling. Nog niet gevonden wat je zocht? Vul dan gerust het offerteformulier hieronder in!

Snel een advies op maat

Met de Digitransfer editor ontwerp en bestel je gemakkelijk en snel de kleding en gifts die je wenst. Heb je toch advies nodig of heb je jouw product niet kunnen vinden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan met onderstaand formulier. Wij streven ernaar om jouw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.