Tijdelijk 10% korting op ons hele assortiment
Gebruik de code WEB10 bij het afrekenen.
Werkkleding met eigen opdruk

Werkkleding laten maken?

Het laten bedrukken óf borduren van werkkleding is een slimme zet voor bedrijven in diverse sectoren. Of je nu een klein familiebedrijf runt of een multinational bent, gepersonaliseerde bedrijfskleding kan talloze voordelen bieden, variërend van het versterken van je merkidentiteit tot het bieden van veiligheid op de werkplek. Door het toevoegen van bedrijfslogo’s, huisstijlkleuren en slogans op werkkleding, maak je een consistente en herkenbare uitstraling voor je medewerkers. Dit vergroot niet alleen je merkbekendheid, maar creëert ook een gevoel van saamhorigheid binnen het team. Veiligheid is een andere belangrijke factor bij bedrijfskleding. Afhankelijk van de sector kunnen bedrijven ervoor kiezen om verschillende soorten werkkleding te laten bedrukken. Dit helpt om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de naleving van regelgeving te handhaven. Het laten bedrukken van kleding is niet alleen een praktische investering, maar ook een strategische. Het versterkt je merk en creëert een professionele uitstraling voor je organisatie. Ontdek vandaag nog hoe gepersonaliseerde bedrijfskleding jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen!

Welke werkkleding laat jij bedrukken?

Vragen?

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie over bedrukte werkkleding. Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail of door het contactformulier hieronder in te vullen. Wij streven ernaar om je aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Gepersonaliseerde kleding voor mkb-bedrijven

Bedrukte (bedrijfs-)kleding van Digitransfer.com zorgt ervoor dat jouw medewerkers zelfverzekerd en altijd herkenbaar hun werk kunnen doen. Daarnaast draagt representatieve (bedrijfs-)kleding bij aan de professionaliteit van jouw bedrijf. Bij Digitransfer.com zijn we sterk in het bedenken van kledingconcepten voor zeer uiteenlopende bedrijven. Zo kleden we horeca-, zorg- en promotiemedewerkers maar ook medewerkers in de bouw- en veiligheidssector. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag! Meer weten? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we spoedig contact met je op.

  • Benoem o.a.: artikelnaam, productkleur, drukkleur, drukpositie, maat en aantallen.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.